Nyitólap · Rólunk · Kapcsolat · Világszerte
Ha kérdése van, hívjon (0036) 309669360

Fóliaházak otthoni használatra, Palántanevelő, Nagy Méretű

Tervezték és a termelők által

Palántanevelő fóliaházak

Minden palántanevelő kertész tudja, hogy a kiültetés a fűtött növényházból a szabadba kritikus időszak a palánták számára. A fűtetlen fóliaházak használata óriási segítséget jelent ennek a problémának a leküzdésében. A Haygrove fóliaházak széles választékával segítséget jelent a termesztők számára.

Miért a Haygrove?

A Haygrove fóliaházak teljesen szellőztethetők, nem csak 1-1,5 m oldalszellőzéssel, hanem akár 2,5-3 m magasságig is. Így a növényeket megvédtük az esőtől, jégveréstől és a túl magas hőmérséklettől, ami gyakori probléma a hagyományos fóliaházakban. Ezen felül a fóliát a meleg nyári hónapokban gyorsan át tudjuk cserélni árnyékoló hálóra. Ezzel a legjobb mikroklímát tudjuk biztosítani a növényeink számára.

A gyakori havas területeken a Haygrove Solo Gótikus fóliaházak jelentenek megoldást, melyek 80%-kal nagyobb légtérfogattal rendelkeznek a hagyományos fóliasátrakhoz képest.

Az alacsonyabb szállítási költségek érdekében ezeket a fóliaházakat raklapokon bedobozolva szállítjuk és a helyszínen összeszerelhetők.