Nyitólap · Rólunk · Kapcsolat · Világszerte
Ha kérdése van, hívjon (0036) 309669360
[közeli]

Kérjük, forduljon hozzánk További információk

*-Al jelölt mezők szükségesek.Fóliaházak otthoni használatra, Palántanevelő, Nagy Méretű

Tervezték és a termelők által
Technical Drawing

Szeretne többet megtudni erről a típusról?

Amennyiben további kérdése van a Haygrove Árnyékoló hálós fóliaházakról, kérjen prospektust vagy hívja kollégáinkat, akik örömmel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

 Kapcsolat 

Árnyékoló hálós fóliavázak

Kifejezetten azon termelők számára lett megtervezve, akik meleg országokban gazdálkodnak, kis költségvetéssel és meg kívánják védeni növényüket a napégéstől, túlzott hőmérséktlettől és jégveréstől.

A Haygrove 4 szériés fóliaház mintájára az árnyékoló hálós típus blokkosított kívül-belül horganyzott vázszerkezettel. Lehetőség van a termesztők számára, hogy később fóliapalástot használjanak ezen a vázon.

Általában a lábak közti távolság 2,5 méter és ezeket a lábakat 85 cm-re kell a földbe lefúrni. Az alagútszélesség 5,5-9 méter között tetszőleges lehet. A vázszerkezet a domborzattól függetlenül felállítható, nem szükséges szintezés az építés előtt.

Más fából épült rendszerekkel szemben teljes védelmet jelent a jégverés ellen a növények számára. Később további lábak és ívek beépítésével teljesen átalakítható Haygrove 4 szériás fóliaházzá.


 Szeretne többet tudni? 
 Minden Farm Polytunnels