Nyitólap · Rólunk · Kapcsolat · Világszerte
Ha kérdése van, hívjon (0036) 309669360

Fóliaházak otthoni használatra, Palántanevelő, Nagy Méretű

Tervezték és a termelők által

Nagy Méretű Fóliaházak

Minden gyümölcs-, zöldség, vagy dísznövénytermesztő célja, hogy folymatosan első osztályú áruval lássa el a vásárlóit. Ez volt a mi célunk a kilencvenes évek közepén, hogy ennek a kihívásnak megfeleljünk és az időjárás viszontagságait kizárva gazdaságos megoldást találjunk.

A fő célunk akkor az volt, hogy folyamatosságot biztosítsunk a bolthálózatok számára. Az eredmény néhány év tesztelés múlva az volt, hogy kis költségvetésű fóliaházakat építsünk, melyekben traktorokkal tudunk dolgozni mindenféle időjárási körülménytől függetlenül.

Az eredmény a Haygrove Fóliaházak megépítése volt.

Miért a Haygrove?

A blokkosított Haygrove fóliaházak nagyok, az alagút-szélességük 5,5-9 méterig, a magsságuk 3-5,5 méter között bármekkora lehet, így szántóföldi traktorokkal is lehet bennük közlekedni. Ennek hatására világszerte kezdték használni több ezer hektáron bogyós gyümölcs termesztők, cseresznye termesztők, dísznövénykertészek, paprika és paradicsomtermesztők.

A fóliaházaknak számos előnyük van: szignifikánsan nagyobb hozam, jobb minőségű termék, fagy és jégverés elleni védelem, garantált szedési időzítés, kevesebb vegyszerhasználat, és főleg a beszállítói megbízhatóság növelése.