Nyitólap · Rólunk · Kapcsolat · Világszerte
Ha kérdése van, hívjon (0036) 309669360
[közeli]

Kérjük, forduljon hozzánk További információk

*-Al jelölt mezők szükségesek.


Fóliaházak otthoni használatra, Palántanevelő, Nagy Méretű

Tervezték és a termelők által

Csatornák

A retro-fit csatornák akár utólag is beépíthetők a blokkosított fóliaalagutak vápáiba, ezzel a fóliaházra lehulló cspadék összegyűjthető és hasznosítható. Természetesen a lábak szintezésénél már erre a lehetőségre is gondolni kell.

Műanyag vápacsatornák

Az 1 méter széles 170 grammos szövött vápaanyag beépítésével a fóliaházra eső csapadék összegyűjthető, valamint jól zár az alagutak között. A szövött vápaanyag 88%-os fényáteresztő képességgel rendelkezik, így nem árnyékol a lábaknál lévő sorokban sem.

Acél vápacsatornák

Az acél vápacsatornák horganyzott acélból készülnek a Haygrove gépeivel a kívánt profilra. Ezek a vápacsatornák elemei lehetnek egy új fóliaháznak, de utólag is beépíthetők. A csapadékvíz elvezetése a lefolyós elemeken keresztül történik, melyek a tetszőleges helyeken csatlakoztathatók.

Vápacsatorna későbbi beépítése

Ha a termelő később kívánja a csatornaelemeket beépíteni fontos ügyelni a jó tervezésre. Ezzel rengeteg időt és energiát lehet megspórolni. Először fontos a szintezés a lábak lefúrásánál, majd a levezetett víz összegyűjtését szolgáló létesítmények (árok, dréncső, tározó) kiépítése.


 Szeretne többet tudni? 
 összes tartozék