Nyitólap · Rólunk · Kapcsolat · Világszerte
Ha kérdése van, hívjon (0036) 309669360
[közeli]

Kérjük, forduljon hozzánk További információk

*-Al jelölt mezők szükségesek.


Fóliaházak otthoni használatra, Palántanevelő, Nagy Méretű

Tervezték és a termelők által

Ajtók

Kezdve a legegyszerűbb szimpla olcsón kivitelezhető függönyajtóktól, rendelkezésre állnak teljesen hőmérséklet és páratartlom mérő szenzorok által vezérelt automata ajtók.

Streamline Doors

A Streamline ajtókat két norvég Haygrove képviselő – Simen és Ole Myhrene – fejlesztette, mely a leghatékonyabb megoldás a korai termesztéshez. Az ajtók légmentesen zárhatók, és a kedvező aerodinamikájuknak megfelelően szeles, viharos területen is használhatók. Az ajtótípus főleg szóló alagutakat használó termelőknek ajánlott.

Curtain Doors

A legköltségkímelőbb megoldás a fóliaalagutak lezárására a függöny ajtók alkalmazása. Ez történhet egyszerűen plusz fólia és kötél felhasználásával, vagy acélkeretre rögzítéssel igény szerint.

 

Roller Ends

A feltekerhető ajtók minden Haygrove fóliaháztípushoz megépíthetők. A nyitás-zárás történhet kézzel vagy egy Makita akkumlátoros fúróval. Ez esetben egyszerre 6 ajtó nyitható-zárható.

Electric Doors

Három fázisú villanymotor és tengelykapcsoló alkalmazásával egyszerre akár 16 ajtó működtethető. A nyitás-zárás automatizálható napelemek használatával, kiépített kábelen keresztül vagy hordozható akkumlátor segítségével. Személybejárat

 

Integrated Controls

A Haygrove rendszere lehetőséget biztosít nagyobb területek – elektromos ajtók, tetőszellőzők – szabályozott működtetéséhez. A rendszer szenzorokon keresztül méri a hőmérsékletet és páratartalmat és így az egyes blokkokat különállóan működtetheti. A központi egység elhelyezhető akár a farmépületben is és igény szerint, akár az otthoni számítógépről, okos telefonról vagy laptopról működtethető.

Personnel Doors

Igény szerint a fóliaházakra személyi ajtó szerelhető. (főleg virágkertészetek, palántanevelők)


 Szeretne többet tudni? 
 összes tartozék