Nyitólap · Rólunk · Kapcsolat · Világszerte
Ha kérdése van, hívjon (0036) 309669360

növekvő Haygrove

Szerves növekvő és az élet a mi gazdaságok
benefits of Haygrove Polytunnels

Haygrove farmot 23 évvel ezelőtt Angus Davison alapította egy főiskola szamóca termesztő project miatt.

Haygrove Farms

fresh strawberries

Haygrove farmot 23 évvel ezelőtt Angus Davison alapította egy főiskola szamóca termesztő project miatt. A farm és az iroda Ledbury külterületén található a csodálatos Herefordshire megyében. Szamócát, málnát, cseresznyét, fekete szedret, áfonyát termesztünk bio és konvencionális módon, valamint fóliaházakat értékesítünk az Egyesült Királyságban és európai gazdálkodók számára.

Évente a Haygrove 700 szezonális és 70 fő főállású dolgozót foglalkoztat és kb. 2000 tonna bogyós gyümülcsöt értékesít. The Haygrove anya farm a központja több kísérletnek, kutatásnak és feljlesztésnek és folyamatosan törekszünk a jobb minőség elérésére.a piac és vásárlóink számára.

fresh strawberries

2001-ben a Haygrove elkezdett málnát termeszteni Dél-Afrikában (egy Haygrove farmon dolgozó kolléga és barát Sean Tager közreműködésével), alapozva az eddigi termesztési és piaci tapasztalatokra. Ma a Haygrove Heaven 118 hektáron termeszt bogyós gyümölcsöket és több mint 1000 tonna gyümölcsöt értékesít három farmról –ebből kettő Hemel-en-Aarde-ban és egy George környékén található.